Referenciák

Hívjon, segítünk!

Keressen minket még ma, és mi örömmel segítünk.
Telefon: 20/932-69-79;
Email: info@axel-net.com


Piaci megjelenésünk óta közel száz projektet valósítottunk meg, amelyek között voltak kisebb és nagyobb volumenű feladatok. Az alábbiakban ezek közül mindössze néhányat emeltünk ki vagy a különösen sikeres és hosszútávú együttműködés vagy a projekt speciális céljának apropóján.

Webfejlesztés
Ügyfél neve Profilja Igénybe vett szolgáltatásunk
OviABC.hu Magyarországi óvodákat egyedülálló részletességgel bemutató portál Az Axel-Net Kft. feladata a honlap arculattervezése, fejlesztése online marketing szempontok alapján történő optimalizációja volt.
ODB Kft. A mérnökiroda 2008. óta a megújuló energiák hasznosításának neves képviselője. A ODB Kft. megbízásából cégünk a mérnökiroda portáljának teljes felújítását végezte.
Logitech Ltd. Harmincnégy országban jelenlévő, számítástechnikai kiegészítő eszközök gyártója. Cégünk a nemzetközi webshop üzemeltetésén, fejlesztésén dolgozó alvállalkozók egyikeként vett részt a globális online-áruház kivitelezésében
Ker-Est Zrt. A magyarországi PROFI és MATCH élelmiszeráruházak építtetője és üzemeltetője. Nyertes pályázatunknak köszönhetően cégünk kapta a lehetőséget, hogy elkészíthettük a honlap egészét a grafikai arculattól a dinamikus tartalom hátterét biztosító adatbázisok programozásig.
Ban S. Szabó & Partners Nemzetközi Ügyvédi Iroda Teljeskörü jogi szolgáltatásokat nyújtó magyar ügyvédi iroda, amelynek ügyfélköre főleg nemzetközi társaságokból áll. Joggyakorlata elsősorban társaságok összefonódásával és felvásárlásával kapcsolatos ügyletekre és a társasági jog területére koncentrálódik. Fővállalkozóként terveztük és kiviteleztük az ügyvédi iroda többnyelvű honlapját.
Addiction And Anger Management Clinic Californiai székhelyű mentálhigiéniás klinika, amely a világon az elsők között nyújtott online segítséget is betegeinek. A klinika nemzetközi pályázatán cégünk nyerte egy új típusú, online, mentálhigiéniás-segítségnyújtásra alkalmas szoftver és az annak keretet adó portál kivitelezésének jogát.
Aromax Zrt. A cég profilja magas minőségi követelményeket kielégítő aromaterápiás termékek gyártása és forgalmazása. Feladatunk az aromaterápiás készítményeket forgalmazó webshop és portál HTML és stylesheet szerkezetének, az iparági szabványoknak szigorúan megfelelő előállítása volt.
Cartour Hungary Kft. Magyarország piacvezető belföldi utazásszervezéssel foglalkozó, közel száz irodával rendelkező vállalkozása. Hosszútávú együttműködésünk során több honlap és dinamikus, adatbázis alapú utazási portál tervezésével, fejlesztésével segítettük partnerünk on-line megjelenését. Ezek közül a legutóbbi a lastminutebeldolf.hu volt
Tropical Solutions Hungary Kft. Offshore társaságok alapításával, működtetésével, gyakorlati hasznosításával kapcsolatos szolgáltatások a világ 46 országában. A cégünk által készített arculatterv megvalósítását követően dinamikus honlap fejlesztettünk megrendelőnk számára.
Hotel Magistern A Siófoki Aranypart egyik legnagyobb múlttal rendelkező szállodakomplexuma. Hibrid, Flash és PHP alapú portál dinamikus szolgáltatásokkal.
Tárhely, E-mail szolgáltatás
Magyar Írószövetség A magyar írók 1945-ben alapított alapított, méltán híres szakmai, érdekvédelmi és társadalmi szervezete Titkosított email, dinamikus webtárhely, SQL adatbázis szolgáltatás.
Magyar Ingatlanfejlesztő Zrt. Építészeti, épületfejlesztési nagyberuházásokat tervező, kivitelező iroda. Titkosított email, dinamikus webtárhely, SQL adatbázis szolgáltatás.
Logistic Warehouse Zrt. Logisztikai és szállítmányozási központ E-mail, statikus webtárhely.
Kultport.hu. A Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumának támogatásával létrejött hazai kulturális portál E-mail, dinamikus webtárhely, SQL adatbázis szolgáltatás.
Budai Golf Klub A Magyar Profi Golfszövettség regisztált tagjaként működő sport klub. E-mail, dinamikus webtárhely.
Egyéb szolgáltatások
Omninvest Kft. Magyarország egyetlen, humán infulenza vakcina és sejtterápiás készítményeket gyártó és kutató bázisa. A H5N1 ("madár infulenza") vírus elleni vakcina előállítása révén közismert, nemzetközi hírű kutatólaboratórium számára, az EU tagországok Egészségügyi Minisztériumainak szánt prezentációs CD-ROM megvalósításában nyújtottunk segítséget. Feladatunk a partnerünk által megálmodott arculat, a megrendelő tartalmi igényével együttesen Flash technológiával történő implementálása, a CD-ROMok gyártása volt.
A38 állóhajó Kulturális és szórakoztató rendezvényeiről közismert rendezvényközpont A 2004-es nyár egyik legnagyobb fővárosi tömegrendezvénye, a Dunaterasz 2004 tervezése során, a szervező a T-Mobil Magyarország Zrt. számára készített együttműködési ajánlatának szerves részeként több, 3 dimenziós látványtervet nyújtott be elképzeléseinek pontosabb prezentálása érdekében.
Cégünk feladata, a T-Mobil, mint főszponzor megjelenésének kidolgozása a rendezvényen és a tervek 3D grafikai megvalósítása volt.
Magyar Villamos Művek Zrt. Magyarország energiaellátásáért felelős részvénytársaságok holdingközpontja. A megrendelés során alvállalkozóként, cégünk feladata volt, a rendezvényszervező partnerrel közösen egy, az 1920-as évek amerikai hangulatát idéző környezet megálmodása és fotorealisztikus látványtervének kivitelezése a Magyar Villamos Művek szilveszteri, céges összejöveteléhez.
E-Misszió Környezetvédelmi Egyesület Környezetvédelmi Egyesület. A Környezet és Vízügyi Minisztérium támogatásával cégünk egy átfogó, a megújuló energiákat bemutató kiadványt készített.
A CD-ROM 3 dimenziós animációk, több száz oldalnyi leírás, oktatóanyag segítségével mutatja be a Földünk megújuló energiáinak felhasználási lehetőségeit.
-------------------------------

© 2016. Pendula Humán Bt.