Honlap készítés, webfejlesztésSaját honlap


Egy honlap könnyen, gyorsan, minimális szakértelemmel elkészíthető. Hogy mennyire lesz eredményes azoknak a céloknak az elérésében, amelyek reményében létrehozták, egészen más kérdés.

Az igazi szakértelmet és tapasztalatot igénylő feladat az, hogy a honlap vagy on-line szolgáltatás úgy készüljön el, hogy megfelejen azoknak a - közel egy évtized során szerzett tapasztalataink szerint - lefontosabb jellemzőknek, amelyek nélkül cseppként tűnik el az internetet alkotó többmillió honlap óceánjában.

Csapatunk tagjainak nemzetközi, multinacionális vállalatokkal közösen szerzett, közel évtizedes tapsztalatainak birtokában bátran állithatjuk, hogy gyakorlatilag bármilyen online-szolgáltatás sikeres kialakításaban megbízható- partnerek vagyunk.

Önnek azért érdemes minket választania mert mi minden korábbi projektünk során hasonló- odaadásal és ugyanolyan kihívásként tekintettünk és tekintünk most is ügyfeleink igényére, függetlenül attó-l, hogy az egy néhány lapbó-l álló- termékbemutató- honlap, egy harmincnégy országban jelenlevő több ezer terméket kináló- internetes áruhaz fejlesztése vagy akár országos hir-portál és teljes szerkesztőségi rendszerének létrehozása, karbantartása.

Keressen minket bizalommal és tervezzük meg új, vagy tegyük hatékonyabbá meglevő honlapját közösen:

20/932-69-79
-------------------------------

© 2016. Pendula Humán Bt.